Leo Iorga, internat în spital de mai bine de o săptămână. Soția artistului este dărâmată: „Iau calmante și spun rugăciuni”

Leo Iorga, internat în spital de mai bine de o săptămână. Soția artistului este dărâmată: „Iau calmante și spun rugăciuni” © Arhivă

Este o perioadă foarte dificilă pentru soția lui Leo Iorga. În timp ce artistul încearcă să se refacă de pe patul de spital, Paula se roagă în fiecare zi și speră că Dumnezeu îl va ajuta pe marele cântăreț să se pună pe picioare. La mai bine de o săptămână de când a fost internat soțul ei, Paula vorbește despre clipele prin care trece.

Cu ochii în lacrimi, soția lui Leo Iorga a mărturisit că speră la o minune pentru artist, care a ajuns în spital din cauza complicațiilor aduse de o pneumonie ce a recidivat. 

„A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula, pentru Ciao. Femeia a adăugat că, din momentul operației la picior, nu a mai mers, motiv pentru care a ținut și un concert în timp ce se afla în cărucior.

Însă, aceste aproape două săptămâni sunt foarte grele pentru Paula, care mărturisește că ia calmante și se roagă neîncetat. Așa rezistă, prin credința că soțul ei își va reveni și va mai putea să facă ceea ce iubește mai mult: să cânte.

„Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical. Mă rog că Leo să poată să mai trăiască și să mai cânte… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”, a mai spus Paula.

Leo Iorga (54 de ani) a fost diagnosticat cu cancer în 2011. De atunci, se tot luptă cu această boală, suferind de-a lungul anilor mai multe operații și făcând diverse tratamente.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro