Tragedie aviatică! 9 oameni și-au pierdut viața, după ce aeronava în care se aflau s-a prăbușit

Tragedie aviatică! 9 oameni și-au pierdut viața, după ce aeronava în care se aflau s-a prăbușit © arhivă

O tragedie aviatică de proporții s-a produs în Statele Unite ale Americii, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. În urma incidentului, 9 persoane și-au pierdut viața, iar printre victime se numără și copii. 

Nouă persoane au murit, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Chamberlain, Dakota de Sud. Potrivit presei internaționalem avionul a decolat de la sol cu 12 persoane la bord și nimic nu avea să prevestească tragedia. 

9 persoane și-au pierdut viața

Tot presa internațională notează faptul că aeronava s-a prăbușit, cel mai probabil, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 

Pilotul a pierdut controlul avionului, iar aeronava de mici dimensiu a atins violent solul. În urma impactului, 9 persoane și-au pierdut viața. Printre victime se numără și pilotul avionului, dar și 2 copii care se aflau la bord.

La fața locului, imediat după dispariția de pe radar a avionului și după prăbușirea acestuia au venit, de urgență, echipajele de salvare. 

Din păcate, pentru 9 din cei 12 pasageri, nu s-a mai putut face nimic. Cei 3 pasageri care au fost găsiți în viață au suferit răni grave și au fost de urgență transportați la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate. 

Potrivit informațiilor oferite de CNN, se pare că în zona în care se deplasa avionul ningea foarte puternic și vizibilitatea pilotului era redusă, iar de aici a rezultat și ipoteza potrivit căreia condițiile meteo proaste ar fi dus la prăbușirea aeronavei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro