Tragedie în Italia! Un român a murit în urma unui incendiu devastator. Bărbatul a ars de viu într-o rulotă

Tragedie în Italia! Un român a murit în urma unui incendiu devastator. Bărbatul a ars de viu într-o rulotă © Arhivă

Sfârșit tragic pentru un român din Italia! Bărbatul a murit într-o rulotă, în urma unui incendiu care a izbucnit într-o parcare.

Tragedia a avut loc la Roma. Un român în vârstă de 50 de ani a ars de viu după ce în parcarea în care se afla, rulota sa și alte câteva au fost cuprinse de furia flăcărilor.

Flăcările au ars tot în jur. Din păcate, soarta nemiloasă a făcut ca românul să se afle într-o parcare din Piața 12 Octombrie din Ostiense, un cartier din Roma în momentul în care a avut loc incendiul. Acesta a cuprins în total 5 rulote.

La fața locului au ajuns imediat echipajele de salvare. În timp ce se chinuiau cu stingerea flăcărilor, pompierii au găsit într-una dintre rulote trupul neînsuflețit și carbonizat al unui bărbat român, în vârstă de 50 de ani.

Potrivit anchetatorilor care investighează acest caz teribil, cauzele incendiului nu sunt cunoscute. Aceștia bănuiesc că incendiul a pornit accidental și s-a extins cu rapiditate. De asemea, anchetatorii nu exclud și alte ipoteze prin care a avut loc dezastrul.

În parcul în care a avut loc incendiul trăiau oameni săraci, fără un adăpost. Așadar, românul care a pierit carbonizat trăia în condiții insalubre, iar rulota în care a fost descoperit de către pompieri nu era a lui. Omul locuia acolo datorită unei alte persoane, proprietarul rulotei lăsându-l să stea acolo, conform Il Messaggero.

În urma acestui caz, oamenii legii din Italia sunt în așteptarea rezultatelor autopsiei. În acest fel, polițiștii vor stabili exact cauzele incendiului devastator.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro