Tragedie în lumea presei! Un celebru reporter s-a sinucis, după ce a lăsat un bilet de adio

+3 click pentru
galerie

Reporterul Nikita Leonid Razvozzayev s-a sinucis © Foto: Pixabay

Tragedie în lumea presei. Unul dintre cei mai cunoscuţi reporteri din Rusia s-a sinucis. Nikita Leonid Razvozzayev, în vârstă de 25 de ani, a decis să încheie socotelile cu viaţa, nu înainte însă de a lăsa un bilet de adio pentru familia sa.

Nikita Leonid Razvozzayev a devenit cunoscut în toată lumea, după ce anul trecut, în timpul unei transmisiuni în direct, Nikita Leonid Razvozzayev a fost lovit cu pumnul în faţă de un bărbat. Tânărul s-a aruncat de la etajul 11 al unui bloc. El a fost găsit în viaţă, însă a murit la scurt timp în ambulanţă.

CITEŞTE ŞI: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Constantin Toma, fostul model al lui Cătălin Botezatu, după ce s-a spânzurat

"În primul rând, vreau să vă prezint scuze. Mamă, tată, bunică Lisa, bunică Sașa. Nu m-am ridicat la așteptările voastre. Am fost singur cu toate gândurile mele într-un oraș straniu (Moscova – n.r.). Dacă ați fi fost aici alături de mine, lucrurile ar fi fost diferite. Dar este decizia mea. Îmi pare rău. Iertați-mă. Plec și nu mă voi mai întoarce. Dar voi fi în apropiere.", a transmis Nikita Leonid Razvozzayev familiei lui.

"Dragostea mea, m-am gândit şi am realizat, nu e viaţă fără tine. Niciodată nu voi găsi pe cineva ca tine. Vreau să fiu cu tine, spre că poţi să ierţi asta. Nu e vina ta, am decis să fac acest pas doar pentru că sper că acolo voi fi cu tine", este mesajul lui Nikita Leonid Razvozzayev pentru soţia sa, pe care o părăsise în urmă cu ceva timp pentru o tânără, dar se pare că nu reuşise să nu se mai gândească la ea.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro