Tragedie românească, în Germania! Un bărbat de 23 de ani din Buzău a fost spulberat de o mașină în drum spre casă

Tanar din Buzau, mort in Germania © reporterbuzoian

Un tânăr din Buzău, în vârstă de doar 23 de ani,  a murit chiar în fața locuinței sale din Germania, fiind spulberat de un taxi, în timp ce se îndrepta către casă.

Bărbatul a fost spulberat de taxi, în timp ce mergea pe jos către apartamentul din Hamburg unde locuia cu chirie. Șoferul taxiului este un bărbat în vârstă de 57 de ani.George a fost proiectat câțiva metri în aer, rămânând întins pe asfalt. Un polițist prezent la fața locului a început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului de urgență. Rănile produse în impact i-au fost însă fatale, tânărul decedând câteva minute mai târziu, scrie reporterbuzoian.ro.

George P. a dat dat dispărut de colegii de la muncă, însă ei nu și-au făcut griji pentru că tânărul nu mergea la locul de muncă în prima zi din săptămână. Prietenii și apropiații au trăit un șoc în momentul în care li s-a spus că băiatul se află la morgă, acolo unde a ajuns în urma unui accident rutier.

"Nu pot să cred cum ai plecat așa de vreme dintre noi, Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând, nu te vom uita niciodată, condoleanțe familiei îndurerate!!", a scris o prietenă, pe Facebook.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro