Trei hoţi au furat cenuşa unui mort, crezând că e cocaină

Trei hoţi au furat cenuşa unui mort, crezând că e cocaină © Foto simbol arhivă

Gafa monumentală a unor hoţi amatori. Trei indivizi au intrat într-o casă, în mijlocul nopţii, cu impresia că vor da lovitura! Doar că, n-a fost deloc aşa. 

Trei tineri din Florida au plecat cu gândul că vor da spargerea vieţii lor. În toiul nopţii, au intrat într-o casă şi au furat, printre mai multe lucruri, şi o cutie cu "pulbere albă". Convinşi de faptul că acolo se găseşte cocaină, hoţii au "gustat". Sperau ca fericirea lor să ajungă la un alt nivel, dar... surpriză! 

Pulberea pe care cei trei hoţi o vedeau a fi cocaină s-a dovedit, cenuşă! De fapt, era ceea ce a mai rămas dintr-un bărbat incinerat. Cei trei hoţi au decis să arunce restul cenuşei în mijlocul străzii, neştiind adevărul, ci doar că gustul nu era pe placul lor.

Potrivit a1.ro, la câteva ore după acest episod, cei trei hoţi au ajuns în cătuşe. După o discuţie cu oamenii legii au aflat şi că în acea cutie era cenuşa unui om decedat. 

Incident asemănător, în anul 2011

Nu este prima dată când un astfel de incident se produce. În anul 2011, cinci tineri au intrat într-un apartament şi au găsit un bol de sticlă. Au gustat "pulberea albă", crezând că sunt droguri. Şi atunci, era cenuşa unui mort. 

De asemenea, în anul 2015, în Citronelle, Alabama, mai mulţi hoţi au fumat cenuşa unei femei decedate. Phillip McMullen, soţul femeii, a povestit că și-a găsit casa distrusă și cenușa defunctei sale soții, împrăștiată pe podea, lângă câteva foițe de tigară.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro