Ultima dorință a româncei ucisă de soț, în Italia, va fi îndeplinită. Femeia, mamă a trei copii, va fi înmormântată acasă

Ultima dorință a româncei ucisă de soț, în Italia, va fi îndeplinită. Femeia, mamă a trei copii, va fi înmormântată acasă © Facebook

Trupul neînsuflețit al româncei ucisă de soț, în Italia, va fi adus curând în țară pentru funerarii, ultima dorință a femeii de 39 de ani, originară din Târgu Mureș, fiind pe cale să se  îndeplinească astfel.

Românca ucisă de soț în fața fiicei lor va fi adusă acasă

Zsuzsanna Majlat a fost ucisă de soț vineri, 8 mai, la Milzano, Brescia, după ce ea l-ar fi jignit, iar el și-a pierdut cumpătul.

În urma unor strângeri de fonduri, s-au strâns banii necesari, iar trupul neînsuflețit al femeii de 39 de ani, mamă a trei copii, va fi dus în România, unde va avea loc înmormântarea. Zsuzsanna Majlat și-a dorit să se odihnească pe vecie în pământul natal, iar fiica cea mare a ei și-a dat acordul în acest sens.

Femeia, originară din Târgu Mureș, își ducea traiul în Italia alături de Gianluca Lupi, în vârstă de 41 de ani, și cei trei copii ai lor, cu vârste curprinse între 3 și 15 ani.

Vineri, 8 mai, în urma unui conflict, bărbatul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe românca în fața fiicei lor de 15 mai. Ceilalți doi copii se aflau la etaj, nevăzând momentul în care mama lor și-a dat ultima suflare în brațele fetei de 15 ani, conform rotalianul.com. 

Ceremonie funerară în memoria Suzanei

Luni dimineață, la biserica parohială San Biagio, are loc o ceremonie funerară în amintirea româncei de 39 de ani. „Ne vom lua rămas bun de la Susy, apoi va pleca spre România”, scrie pe pagina de Facebook Chiesa Milzano.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro