Ultimele clipe din viața celor două fetițe care au murit, după ce mama le-a uitat în mașina încinsă. Detalii tulburătoare

Ultimele clipe din viața celor două fetițe care au murit, după ce mama le-a uitat în mașina încinsă. Detalii tulburătoare © Facebook

O femeie de 27 de ani este acuzată de ucidere din culpă, după ce și-a uitat fiicele, de 1, respectiv 2 ani, într-o mașină încinsă. Acum, au fost făcute publice ultimele momente din viața celor două copile, care s-au stins lent într-un autoturism în care domina o căldură înfiorătoare.

Kerri-Ann Conley, din Australia, este acuzată că a produs moartea fiicelor sale: Darcey-Helen, de 2 ani, și Chloe-Ann, de 1 an. Acum, Poliția face investigații pentru a determina dacă și drogurile au jucat un rol în această tragedie.

Ultimele clipe ale celor două surori

Darcey-Helen și Chloe-Ann au fost găsite în mașină, lângă locuința lor din Logan, Brisbane. Deși au existat eforturi colosale pentru a le salva, cele două s-au stins din cauza temperaturilor infernale, potrivit Mirror.

Din primele informații, mama fetelor ar fi adormit în casă și ar fi uitat de faptul că fiicele ei erau închă în mașină. Afară erau 31 de grade Celsius, dar în mașină era resimțită o temperatură de 50 de grade.

Atunci când și-a amintit de fetițele ei, femeia ar fi încercat să le răcorească cu ajutorul unui duș cu apă rece, însă a fost mult prea târziu pentru copile.

„Nepoatele mele au văzut cum fetițele erau cărate din casă, ude leoarcă”, a declarat un vecin. „A fost un accident tragic, era o mamă foarte bună.”

Chiar dacă au existat și astfel de declarații, Poliția investighează acum dacă nu cumva drogurile au jucat un rol în moartea celor două copile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro