Ultimul mesaj al unei mame bolnave de COVID-19, pentru fiul ei: "Mor"

Ultimul mesaj al unei mame bolnave de COVID-19, pentru fiul ei: "Mor" © notizie.it

O femeie de 75 de ani din Bergamo, centrul epidemiei de coronavirus din Italia, a lăsat un mesaj pentru fiul ei, înainte să își dea ultima suflare pe patul de spital. Bărbatul a vorbit despre ultimele cuvinte ale femeii și despre cum a fost anunțat chiar de către mama sa că va muri.

Bărbatul a povestit că mama lui nu suferea decât de cataractă, starea ei de sănătate fiind una bună, potrivit Notizie.it.

"În jurul datei de 4 martie a început să aibă febră și dureri musculare foarte severe. Am făcut totul, am sunat la 112, am vorbit cu medicul de familie, dar toată lumea a spus să stea acasă, este o gripă normală, iar doctorul i-a prescris un antibiotic", a povestit Nicola, fiul femeii răpuse de coronavirus.

În condițiile în care numărul de cazuri începuse să crească din ce în ce mai mult, mai ales în zona Bergamo, familia femeii a decis să o ducă la spital.

"Pe 9 martie tatăl meu a dus-o la spital, în Ponte San Pietro. Au pus-o pe o targă în camera de gardă și a durat o zi până a fost văzută de un medic. Totul era un haos general. Au testat-o după o zi, iar rezultatele au venit după trei zile.", a mai spus bărbatul.

O pacientă de coronavirus și-a anunțat familia că va muri

În urma rezultatelor pozitive, femeia a primit un tratament împotriva COVID-19, iar starea ei începea să se amelioreze, fiind conectată doar la tuburile de oxigen, potrivit fiului femeii.

"Am vorbit cu ea prin apeluri video și ne spune că se simte bine. Apoi, dintr-o dată, pe 18 martie, a început să se simtă rău. Respira greu și i-au pus mască de oxigen și ventilator pentru a o ajuta", a continuat Nicola.

Fiul îndurerat al femeii de 75 de ani a mai povestit despre momentul în care femeia și-a anunțat familia că i se apropie sfârșitul.

"Cel mai tragic a fost câd ne-a spus că moare într-un mesaj pe WhatsApp. Ne-a spus că îi dau morfină și că moare", a mai povestit bărbatul, sfârșit de durerea pierderii mamei sale.

Medicii au anunțat familia femeii, pe nume Annalisa, că aceasta a murit la doar 40 de minute după ce a trimis mesajul în care spune că va muri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro