Uluitor ce a făcut fostul iubit al Iulianei, imediat după ce a ucis-o într-un parc din Germania. Crima, explicată pas cu pas

Iuliana și fostul ei iubit © spynews.ro

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Iulianei, românca de 15 ani care a fost ucisă într-un parc din Germania. Fostul iubit al fetei, autorul crimei, a recurs la un gest tulburător.

Luni, ziua fatidică pentru Iuliana, a început cu o plimbare spre parcul din centrul orașului Viersen. Matyu Kostov, fostul iubit bulgar al fetei, a așteptat-o să iasă de la școală, iar cei doi au pornit spre locul unde Iuliana urma să-și găsească sfârșitul. Așezați pe o bancă, cei doi au avut o ceartă aprinsă, pornită de la faptul că tânăra dorea să se despartă de el, scrie Observator.

În acel moment, băiatul de 17 ani a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe Iuliana de cinci ori, după care a luat-o la fugă. Fata s-a prăbușit pe iarbă, iar un om al străzii din apropiere a încercat în zadar să-i oprească sângerarea.

După ce și-a ucis fosta iubită, bulgarul i-a lăsat un mesaj vocal unui prieten, în care anunța simplu și sec: „Am băgat cuțitul în ea”. Destinatarul nu a dat atenție mesajului, crezând că nu ar putea fi posibil să fie adevărat.

De la momentul crimei, bulgarul a stat ascuns, iar anchetatorii cred că motivul ar fost substanțele interzise. Băiatul ar fi fost drogat atunci când a ucis-o pe Iuliana, așa că a așteptat să îi iasă urmele din sânge. Însoțit de un avocat, adolescentul s-a predat poliției, în seara zilei de marți.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro