Un băiat de 14 ani, cel mai tânăr caz european ucis de coronavirus

Un băiat de 14 ani, cel mai tânăr caz european ucis de coronavirus © arhivă

Veșile triste continuă să apară! Un băiat în vârstă de 14 ani din Portugalia a fost răpus de către noul coronavirus. În momentul de față, adolescentul este cel mai tânăr caz european ucis de COVID-19!

Veștile triste cu privire la coronavirus par să nu înceteze deloc, iar autoritățile nu ne oferă nicio speranță în bine. Bilanțul negru al deceselor crește pe zi ce trece, iar oamenii se tem pentru viețile lor. Acum, un nou anunț zguduie toată Europa!

Este vorba despre un copil de 14 ani, victimă a noului coronavirus. Băiatul a murit astăzi, infectat fiind cu COVID-19, potrivit presei internaționale. Suferea de psoriazis, însă nu avea și alte boli grave.

Băiatul locuia în Ovar, la sud de Port, Portugalia, împreună cu familia sa, potrivit Daily Mail. Conform presei internaționale, băiatul de 14 ani este cea mai tânără persoană care a murit de coronavirus în Europa.

838 de morți de coronavirus, în numai 24 de ore în Spania

Problema cea mai mare cu care se confruntă statul spaniol este legată de numărul deceselor, înregistrând în ultimele 24 de ore 838 de morți. În momentul de față, în Spania s-a ajuns la un total de 6.528 de morți, dublul numărului cu care s-a confruntat China. De asemenea, 78.800 de cazuri pozitive de coronavirus, 5.000 de cazuri grave și 14.700 au fost declarați vindecați. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro