Coronavirus România. 900 de străzi din București au fost dezinfectate în ultimele 48 de ore

Coronavirus România. 900 de străzi din București au fost dezinfectate în ultimele 48 de ore © pixabay

Coronavirus a pus stăpânire pe România, iar autoritățile se văd nevoite să recurgă la cât mai multe măsuri pentru a combate răspândirea cu virusul ucigaș din China! Peste 900 de străzi din București au fost dezinfectate în ultimele 48 de ore.

Noul coronavirus a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece nimeni nu se aștepta ca situația să se agraveze atât de tare. Oamenii nu au mai ieșit de zile bune din casă, iar veștile par să fie din ce în ce mai proaste, numărul persoanelor infectate crescând din ce în ce mai mult de la o zi la alta.

Dată fiind situația critică în care ne aflăm, autoritățile s-au văzut nevoite să ia măsuri drastice  pentru a reuși să combată răspândirea cu virusul ucigaș din China. Zis și făcut! Peste 900 de străzi din Capitală au fost dezinfectate în ultimele 48 de ore. 

Mai mulți lucrători de la Primăria sectorului 2 a Capitalei au ieșit începând de ieri pe străzi și au dezinfectat pe timpul nopții peste 900 de străzi și trotuare, iar acțiunea este în plină desfășurare.

Substanţele de dezinfecţie folosite au fost pulverizate pe carosabil şi pe trotuarele arterelor de circulaţie. De asemenea, planul a fost pus în acțiune și în interiorul blocurilor. A fost făcută o dezinfecție cu substanțe speciale, eficente pentru a distruge răspândirea cu virusul ucigaș din China. 

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 2, subtanțele folosite nu sunt toxice pentru oameni. Dezinfecția va continua în toate sectoarele Capitalei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro