Un bărbat a plonjat cu mașina în râu, la 10 minute după ce și-a luat permisul. Citea mesaje de felicitări pe telefon

Un bărbat a plonjat cu mașina în râu, la 10 minute după ce și-a luat permisul. Citea mesaje de felicitări pe telefon © Captură Video AsiaWire

Cea mai bună dovadă că nu este niciodată recomandat să sărbătorești prematur. Un bărbat, tocmai ieșit din examenul auto, a plonjat cu mașina într-un râu, pentru că citea mesajele de felicitări de pe telefon.

Protagonistul, cunoscut doar sub aliasul de Mr. Zhang, este un bărbat din China, care s-a trezit cu mașina în râu, la numai 10 minute după ce luase permisul de condus, scrie UNILAD.

Un bărbat a ajuns cu mașina în râu, după ce a luat permisul

Zhang conducea pe un drum din orașul Zunyi, provincia chineză Guizhou, după ce tocmai trecuse cu brio examenul auto. În timp ce se afla la volan, a făcut greșeala pe care foarte mulți șoferi o comit, fie că vorbim de veterani sau de începători: a început să folosească telefonul.

Ironic este faptul că se pare că bărbatul își citea mesajele de felicitări primite de la cei care se bucurau pentru succesul lui.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea Podului Laoping, mașina lui Zhang poate fi văzută cum se apropie de margine, înainte de a plonja direct în apele râului.

„În timp ce conduceam, am încercat să îmi iau telefonul și să citesc niște mesaje în timp ce doi oameni erau în fața mea pe pod”, a declarat Zhang, pentru presa din China. „M-am panicat și am virat subit la stânga.”

Din fericire, situația s-a terminat destul de bine pentru Zhang. Mașina nu s-a scufundat imediat, așa că a reușit să scape nevătămat și doar puțin speriat.

VEZI IMAGINILE AICI


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro