Flick, faţă în faţă cu oamenii legii! A fost sancţionat în trafic. Primele declaraţii ale prezentatorului

+3 click pentru
galerie

Flick, faţă în faţă cu oamenii legii! A fost sancţionat în trafic. Primele declaraţii ale prezentatorului © captură video

Noul Cod Rutier i-a adus lui Flick încă din primele zile o sancţiune "frumuşică", după ce a fost prins cu telefonul în mână pe bulevardul Kiseleff din Capitală. Prezentatorul de la Antena Stars şi-a anunţat imediat admiratorii de cele întâmplate.

De când a intrat în vigoare noul Cod Rutier, poliţiştii au sancţionat şoferii pe capete! Fie că au dat mesaje sau au intrat pe Facebook la volan, nimeni nu a fost iertat! Legea e pentru toţi, aşa că... nici Flick nu a scăpat. Marţi după-amiază, în timp ce se ducea să semneze un contract, prezentatorul de la Antena Stars a fost tras pe dreapta de un poliţişt, pe bulevardul Kiseleff.

Nu ca să-i facă nişte versuri omului legii, ci ca să-i dea actele pentru a fi sancţionat. De ce? Ei bine, Flick căuta o adresă pe Waze, iar poliţiştul, extrem de atent, l-a şi văzut cu telefonul mobil în mână. 

"Sunt tras pe dreapta pe Kiseleff de către un domn poliţist pe scuter care m-a prins cu telefonul în mână în timp ce bineînţeles căutam o adresă pe Waze. Trebuie să merg să semnez un contract. Uite cum plătesc amenda printre primii", a spus Flick pe Instagram.

Flick, printre primii amendaţi 

Noul Cod Rutier prevede că şoferii pot folosi telefonul mobil la volan doar dacă autoturismul staţionează la semafor sau în ambuietaje. Cine nu respectă această prevedere, păţeşte ca Flick! Vă reamintim că toţi şoferii care sunt prinşi cu telefonul în mână riscă amenzi de până la 1160 lei şi 4 puncte de penalizare.

Iar dacă vreun şofer se gândeşte să facă live pe Facebook, rămâne fără permis!

„Ţinerea în mână sau folosirea cu mâinile în orice mod, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai aflate în mişcare, a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcţia de înregistrare ori redare text, foto sau video, concomitent cu încălcarea unei reguli pentru circulaţia vehiculelor, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni, de la 4 la 5 puncte-amendă (de la 580 de lei, la 725 de lei), şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, a informat recent IGPR.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro