Un bărbat care a jefuit o bancă să scape de nevastă, condamnat la arest la domiciliu

Un bărbat care a jefuit o bancă să scape de nevastă, condamnat la arest la domiciliu © Poliția Kansas / Profimedia

Un bărbat a jefuit o bancă pentru a intra la închisoare și pentru a scăpa de soția lui. Însă, surpriză: planul nu a mers așa cum voia și judecătorii l-au condamnat la șase ani de arest la domiciliu.

Lawrence John Ripple, din Kansas, Statele Unite, a intrat în Bank of Labor, o bancă aflată chiar vis-a-vis de sediul Poliției din Kansas City. Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, le-a arătat angajaților un bilet în care le cerea o sumă de bani și în care îi anunța că avea asupra lui un pistol, scrie Independent.

Bărbat jefuiește o bancă, ca să scape de soție. Nu îi iese

Ripple a redactat bilețelul acasă, chiar în fața soției sale, căreia i-a spus că „mai bine stă la închisoare decât acasă”.

Unul dintre angajații de la bancă i-a înmânat bărbatului 3.000 de dolari. Însă, bărbatul, care avea clar intenția de a fi arestat, nu a plecat din bancă și a așteptat, răbdător, să sosească polițiștii.

Oamenii legii l-au arestat pe bărbat, care a ajuns apoi în fața judecătorilor. S-a descoperit că trecuse recent printr-o operație pe cord deschis și printr-o depresie severă, care nu fusese însă diagnosticată. Ripple le-a spus judecătorilor că a încercat să caute ajutor pentru sănătatea lui mintală și că acum „se simte ca vechia lui versiune”.

Vice-președintele băncii și angajatul care a alertat Poliția le-a cerut judecătorilor să aibă îndurare față de Ripple, având în vedere starea lui mintală. Drept urmare, bărbatul a primit șase luni de arest la domiciliu, 50 de ore în folosul comunității și o amendă de 227 de dolari.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro