Doi poliţişti au fost bătuţi la Iaşi! Bărbaţii au tras cu pistolul ca să se apere

Doi poliţişti au fost bătuţi la Iaşi! Bărbaţii au tras cu pistolul ca să se apere © arhivă

Incredibil ce s-a întâmplat la Iaşi, după ce doi poliţişti au fost bătuţi la Mironeasa. Bărbaţii au fost nevoiţi să tragă cu pistolul pentru a se apăra.

Întâmplarea a avut loc marţi seară, în jurul orei 19, în momentul în care cei doi poliţişti, aflaţi în timpul serviciului, au fost apelaţi de 112 pentru a merge să vadă ce se întâmplă cu un bărbat violent din comuna Mironeasa. În urma constatării de la faţa locului, au luat decizia de a-l încătuşa pe cel care făcea gălăgie. 

Auzind strigătele şi scandalul care a avut loc, rudele bărbatului au venit la locul incidentului, în cele din urmă mai multe persoane sărind la bătaie. Pentru a se apăra de agresiunile bărbatului, unul dintre poliţişti a trebuit să scoată pistolul, trăgând două focuri de armă.

Cei doi poliţişti aflaţi la faţa locului au fost bătuţi, având nevoie de urgenţă de îngrijiri medicale. A fost chemat Serviciul de Acţiuni Speciale, însă agresorul a dat bir cu fugiţii, fiind de negăsit de către oamenii legii.

Agenţii în vârstă de 26 de ani, respectiv 28, erau încadraţi în Poliţie din anul 2016. Bărbaţii au fost diagnosticaţi cu traumatism cranio-facial și o contuzie toraco-abdominală. 

În prezent, au loc cercetări pentru ultraj. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro