Tragedie în Moldova! Trei persoane au fost ucise de un tânăr de 21 de ani. Bărbatul riscă închisoare pe viaţă

Tragedie în Moldova! Trei persoane au fost ucise de un tânăr de 21 de ani. Bărbatul riscă închisoare pe viaţă © deschide.md

De necrezut ceea ce s-a întâmplat în această dimineaţă, în Bălţi, Moldova, după ce doi bărbaţi şi o femeie au fost ucişi cu sânge rece de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Tânărul de 21 de ani se afla în vizită la bărbatul pe care l-a omorât, după ce acesta l-a invitat la el acasă, ca să bea împreună. Potrivit surselor, cei doi s-au luat la ceartă, criminalul fiind în stare de ebrietate.

Alături de proprietar, se aflau o femeie şi un bărbat, care au avut acelaşi sfârşit tragic."Fiind în stare de ebrietate, între suspect și victime s-a iscat un conflict, iar acesta le-a lovit cu un obiect dur pe toată suprfața corpului, după care le-a tăiat beregatele și a incendiat casa", susţin surse din apropiere.

Victimele, în vârstă de 40 şi 44 de ani, dar şi femeia de 35 de ani au fost găsite în casă cuprinsă în făcări, în jurul orei 06:46, aşa cum declară şi surse din anchetă: "Trupurile neînsuflețite ale victimelor au fost găsite în această dimineață, în jurul orei 06:46, într-o casă cuprinsă de flăcări, din orașul Bălți. Medicii legiști, sosiți la fața locului, au depistat pe suprafața cadavrelor mai mutle semne de moarte violentă".

Criminalul lucra la o vulcanizare din Bălţi, cunoscându-l pe bărbatul pe care l-a ucis fix cu o seară înaintea tragediei. A fost prins de autorităţi, în prezent fiind reţinut pentru 72 de ore. Tânărul de 21 de ani riscă între 15 şi 20 de ani de închisoare sau chiar cea pe viaţă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro