Un celebru regizor din China, părinţii şi sora sa au murit la câteva zile distanţă din cauza coronavirusului. Ultimul mesaj transmis e sfâşietor

Un celebru regizor din China, părinţii şi sora sa au murit la câteva zile distanţă din cauza coronavirusului. Ultimul mesaj transmis e sfâşietor © Captură

Tragedie fără margini în famlia unui renumit regizor chinez. Bărbatul şi alţi trei membri ai familiei sale şi-au pierdut viaţa, după ce s-au infectat cu coronavirus.

Chang Kai, pentru că despre acesta este vorba, este unul dintre cei mai apreciaţi regizori chinezi. Din păcate, el a murit la vârsta de 55 de ani, după ce s-a infectat cu virusul care ravagii în ţara sa natală, potrivit The Guardian.

Totul a început în luna ianuarie, atunci când tatăl regizorului s-a îmbolnăvit. Chang Kai a vrut să-l ducă pe acesta la spital, însă, din păcate nu a găsit niciun pat disponibil pentru el. Ulterior, pentru că a intrat în contact cu acesta, Chang Kai s-a îmbolnăvit şi el. La fel şi mama lui. 

Părintele lui Chang Kai a murit la finalul lunii ianuarie. Durerea nu a fost singulară, asta pentru că la doar câteva zile distanţă s-a stins şi mama lui, tot din aceeaşi cauză.

Drama nu s-a încheiat pentru familia lui Chang Kai. Regizorul, sora şi soţia sa s-au îmbolnăvit şi ei. Din păcate, medicii nu au mai putut să-i salveze pe Chang Kai şi pe sora sa, care au murit la doar câteva distanţă unul de celălalt. 

Cea care a rămas în viaţă este soţia lui, care, de asemenea, este internată în stare delicată. Vestea tragediei din familia lui Chang Kai a făcut înconjurul lumii, iar toţi cei care l-au cunoscut îl plâng. Cu puţin timp înainte să moară, regizorul a transmis un mesaj sfârşitor.

“Adio celor pe care îi iubesc și celor care m-au iubit!”, potrivit jurnaliștilor de la The Guardian.

Chang Kai şi soţia sa aveau un fiu, care locuieşte în Londra. Acesta nu şi-a putut conduce tatăl, mătuşa şi bunicii pe ultimul drum, din cauza regulilor stricte impuse de autorităţile din China în privinţa celor morţi de coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro