Un italian de 101 ani a cerut rezidenţă în Marea Britanie, iar aplicaţia l-a informat că trebuie să vină cu părinţii

Un italian de 101 ani a cerut rezidenţă în Marea Britanie, iar aplicaţia l-a informat că trebuie să vină cu părinţii © Pixabay - Profimedia

Nu, nu e o glumă! Un italian în vârstă de 101 ani a cerut rezidenţă în Marea Britanie şi a primit în schimb o solicitare... neaşteptată: să vină cu părinţii. 

După Brexit, un italian de 101 ani a cerut rezidenţă în Marea Britanie. Nu s-a aşteptat însă, la răspunsul pe care avea să-l primească. 

Bătrânul a făcut solicitarea online pentru a obţine rezidenţa, dar sistemul electronic, neavând în baza de date anul naşterii sale, 1919, l-a informat că trebuie să vină cu părinţii, pentru ca identitatea să-i fie confirmată. 

De fapt, aplicaţia Ministerului britanic de interne nu era pregătită pentru un solicitant cu această vârstă. Aplicaţia a interpretat anul 1919 greşit şi l-a înlocuit cu anul 2019. 

Bărbatul de 101 ani trăieşte în Regat încă din anul 1966. Într-un final, s-a înregistrat telefonic, dar aşteaptă răspunsul autorităţilor. Poate de daca aceasta nu i se mai cere să vină cu părinţii. 

Efectele Brexitului. Prima veste proastă pentru românii din Marea Britanie

Autorităţile au decis ca Marea Britanie să reducă salariul minim pentru imigranţii care îşi câştigă pâinea în Regat.

Toţi imigranţii din Regatul Unit vor primi cu 4.400 de lire pe an mai puţin faţă decât primeau înainte. Salariul minim va trebui să coboare până la 25.600 de lire pe an, conform Comitetului de Consultanţă pentru Migraţie, instituţie care oferă consultanţă financiară guvernului britanic.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro