Un român a fost înjunghiat pe stradă, în apropiere de Milano. S-a luat la ceartă cu un conațional

Un român a fost înjunghiat pe stradă, în apropiere de Milano. S-a luat la ceartă cu un conațional © milanotoday

Un român, în vârstă de 28 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat fără milă de un conațional, în apropiere de Milano. 

Totul s-a petrecut în orașul Cinisello Balsamo, o localitate situată la aproximativ 12 kilometri de Milano. Victima și atacatorul, ambii români s-au luat la ceartă din motive necunoscute, iar conflictul a fost unul extrem de violent, sfârșind cu victima la spital, cu plăgi înjunghiate. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, însă în ciuda intervenției imediate, aceștia nu au reușit să îl mai prindă pe atacator. 

Unul dintre români l-a înjunghiat pe celălalt de două ori și l-a lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Din nefericire, polițiștii nu au reușit să îl prindă pe atacator, iar acesta se află în continuare în libertate. Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgență la spital și, în ciuda rănilor destul de grave, medicii îi dau șanse de supraviețuire, scrie Milano Today.

Un bărbat și-a înjunghiat fratele

Un bărbat și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Fratele său mai mic l-a înjunghiat în spate, fapt ce i-a adus sfârșitul. Scenele de violență au avut loc sâmbătă în comuna Vidra, satul Ireşti, din judeţul Vrancea. Un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a înjunghiat propriul frate în spate. Între cei doi a izbucnit un conflict din cauza băuturilor alcoolice. Lucrurile au escaladat între ei, însă nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit pentru fratele mai mic al atacatorului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro