O gravidă din Olt și-a înjunghiat bărbatul, pentru că voia să petreacă de Sfântul Ion

O gravidă din Olt și-a înjunghiat bărbatul, după un scandal. De la ce a pornit totul © Arhiva

O femeie însărcinată a fost reținută de polițiștii din Olt, după ce și-a atacat soțul cu un cuțit. Gravida, în vârstă de 29 de ani, a fost dusă la secție și încătușată după incident.

Totul a pornit după ce tânăra, din comuna Vulpeni, a început să se certe cu soțul ei din cauza faptului că acesta a vrut să meargă seara la o petrecere, iar ea nu a fost de acord.

Astfel, a pus mâna pe un cuțit și a început să îl lovească nestingherit. L-a înjunghiat de două ori, în zona claviculei și a recunoscut totul în fața procurorilor.  

Supărată că soțul voia să meargă la petrecere

După primele informații şi după ce femeia însărcinată a fost audiată, a reieşit că tânăra, din comuna Vulpeni, l-ar fi lovit pe partenerul său cu un cuţit, de două ori, în timp ce se certau pentru că bărbatul ar fi vrut să meargă seara la o petrecere. Ea nu a fost de acord și astfel a izbucnit scandalul, conform news.ro.

Tânăra gravidă și-a recunoscut faptele, iar acum oamenii legii urmează să stabilească ce s-a întâmplat, de fapt, în casa lor, iar gravida va fi supusă unei expertize psihiatrice.

"Urmează să dispunem efectuarea unei expertize psihiatrice, pentru că mi se pare nejustificată totuşi reacţia. S-a dispus reţinerea", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Din păcate, starea bărbatului s-a agravat în drum spre spital și a murit din cauza rănilor suferite. Gravida ucigașă mai are acasă un copil, în vârstă de patru ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro