Alcoolul i-a luat minţile! Un tânăr şi-a înjunghiat proprii prieteni

Alcoolul i-a luat minţile! Un tânăr şi-a înjunghiat proprii prieteni © Pixabay

Durere fără margini în Braşov, după ce un tânăr de 16 ani şi-a înjunghiat prietenii, omorându-l pe unul dintre ei.

Tragedia a avut loc în noaptea de 6 ianuarie, adolescentul de 16 ani aflându-se sub influenţa alcoolului. Fiind turmentat şi negândind foarte mult ceea ce face, tânărul, care se afla în momentul respectiv cu gaşca de prieteni, a scos cuţitul la ei, în joacă. Totuşi, se pare că toată această "joacă" s-a transformat într-un măcel, deoarece tânărul l-a ucis fără să stea pe gânduri pe unul din băieţi şi l-a înjunghiat cu sânge rece. Tânărul a murit pe loc, fără a mai putea fi salvat. 

A continuat să-şi atace prietenii

Alcoolul este duşmanul tineretului din zilele noastre, deoarece, după ce a comis crima, băiatul de 16 ani nu s-a oprit şi a continuat să îi atace şi pe ceilalţi, unul dintre adolescenţi ajungând în stare gravă la spital, fiind tăiat în mai multe zone ale capului.

Purtătorul de Cuvânt al Parchetului, Vlad Teodorescu, a oferit primele declaraţii în urma celor întâmplate: "Tânărul de 16 ani a fost reținut de procurori, pentru omor și lovire și alte violențe. Victima care a supreviețuit atacului este și ea acuzată de lovire și alte violențe".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro