Un român de 25 de ani din Scoţia a fost ucis de iubita lui, chiar în ziua de Crăciun. Samuel şi Adriana urmau să petreacă alături de prieteni

Un român de 25 de ani din Scoţia a fost ucis de iubita lui, chiar în ziua de Crăciun. Samuel şi Adriana urmau să petreacă alături de prieteni © Facebook

Durere fără margini pentru o familie din Galaţi, după ce un tânăr a fost ucis chiar de iubita lui în ziua de Crăciun. Totul s-a întâmplat în oraşul Kirkcaldy din Scoţia, acolo unde românul Samuel Stoica locuia cu iubita sa, româncă şi ea.

În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie 2019, cei doi urmau să petreacă Crăciunul alături de prieteni, însă, înainte ca aceştia să ajungă la ei, între cei doi tineri români a izbucnit un scandal. Se pare că ţipetele erau atât de puternice încât şi vecinii lor au auzit.

Nu se ştie motivul scandalului, însă cert este că, la un moment dat, când s-a enervat, tânăra de 23 de ani, pe nume Adriana Ciurar, a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat pe iubitul ei în inimă.

Văzând că situaţia se agravează şi că ţipetele nu încetează, vecinii au sunat la Poliţie, iar oamenii legii au fost cei care l-au găsit pe Samuel Stoica, în vârstă de 25 de ani, în stare gravă. Medicii au fost şi ei chemaţi, dar din păcate nu au putut face nimic pentru ca tânărul să fie salvat.

Adriana Ciurar a fost reţinută în urma crimei comise şi se află în spatele gratiilor, acolo unde îşi aşteaptă sentinţa, potrivit Observator.tv. Vestea că Samuel a murit a şocat pe toată lumea, iar familia şi prietenii sunt în stare de şoc.

Toată lumea ştia că Samuel şi Adriana se înţeleg bine şi nimănui nu i-a trecut prin cap gândul că cei doi ar putea ajunge într-o astfel de situaţie. Chiar dacă şi în relaţia lor erau anumite neînţelegeri, ca în toate cuplurile, nimeni nu se gândea că Samuel va sfârşi atât de tragic. Trupul neînsufleţit al tânărului urmează să fie repatriat, pentru a fi condus pe ultimul drum.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro