Un român de 29 de ani a ucis trei persoane și a pus la cale un atentat, în Barcelona

Un român de 29 de ani a ucis trei persoane și a pus la cale un atentat, în Barcelona © Foto simbol arhivă

Un român a pus pe jar poliția din Barcelona! John Mușețescu, în vârstă de 29 de ani, este acuzat de autoritățile spaniole că a încercat să pună la cale un atentat și că a ucis trei persoane. De asemenea, bărbatul este suspectul principal în cazul a două tâlhării și a unui incendiu.

John Mușețescu Werberg, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cu dublă cetățenie suedeză și română, a fost arestat de autoritățile spaniole. John Mușețescu este acuzat că a ucis trei persoane și că a încercat să pună la cale un atentat în Barcelona. Mai mult, românul este suspect și în două dosare de tâlhării și în cazul unui incendiu. 

Publicația spaniolă Cronica Global spune că John Mușețescu ar fi sosit în capitala Cataloniei în urmă cu opt ani. Joi, 23 ianuarie 2020, ar fi fost vinovat de cele „60 de minute de groază în cartierul Ciutat Vella”. 

Bărbatul ar fi înjunghiat un bărbat, apoi ar fi ucis-o pe Rosa, o bătrână de 77 de ani. La scurt timp, ar fi comis cea de-a treia crimă, într-un apartament: John Mușețescu ar fi omorât un alt bărbat, iar apoi i-ar fi incendiat casa. 

Românul a fost prins de polițiști în Plaza Sant Jaume, asupra sa fiind găsite actele de identitate și cardurile de credit ale Rosei, bătrâna care a sfârșit ucisă. Mușețescu mai avea asupra sa și un cuțit. 

În urma primelor cercetări, John Mușețescu a fost acuzat că ar fi autorul celor trei crime, de tentative de tâlhărie, incendiere, dar și un atentat despre care nu s-au publicat informații. Românul este cercetat în stare de arest preventiv. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro