Un selfie făcut la Grădina Zoologică s-a transformat într-un coșmar! O femeie riscă să-și piardă brațul după ce a fost mușcată de un jaguar

Un selfie făcut la Grădina Zoologică s-a transformat într-un coșmar! O femeie riscă să-și piardă brațul după ce a fost mușcată de un jaguar © Pixabay

O femeie a trecut prin clipe de groază în timp ce vizita animalele dintr-o Grădină Zoologică. Aceasta a fost atacată de un jaguar atunci când încerca să-și facă un selfie. În urma mușcăturii, ea riscă să-și piardă brațul.

Momentele de panică au avut loc într-o Grădină Zoologică din orașul Cordoba, Mexic. O femeie a încercat să-și facă un selfie lângă cușca animalului feroce, iar într-o clipă jaguarul a mușcat-o puternic de braț, potrivit elsol.com.ar.

Femeia în vârstă de 30 de ani a suferit răni deosebit de grave, din acest motiv riscând să-și piardă mâna.

Noemi, femeia atacată de animalul sălbatic, s-ar fi apropiat prea mult de cușca acestuia atunci când încercat să-și facă fotografia.

Potrivit reprezentantului Grădinii Zoologice în care a avut loc tragedia, Gonzalo Rodriguez Diaz, a spus că acest lucru a fost posibil, din cauză că femeia de 30 de ani nu a respectat limita impusă și s-a apropiat prea mult de cușca jaguarului, conform sursei menționate anterior.

Zeci de animale dintr-o grădină zoologică au murit din cauza artificiilor de Revelion

Carnagiul a avut loc pe data de 1 ianuarie, la o grădină zoologică din apropierea graniței cu Olanda, în Vestul Germaniei. Zeci de animale au murit în urma unui incendiu care ar fi izbucnit din cauza artificiilor de Revelion, după spusele martorilor. Acest lucru nu a fost însă confirmat de autorități sau de reprezentații grădinii zoologice.

La Krefeld Zoo, prima zi din an a fost un coșmar, potrivit Metro. Locația în care erau ținute animalele a fost cuprinsă de furia flăcărilor, omorându-le, conform autorităților.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro