Un şofer a intrat cu maşina într-un grup de oameni, la Londra! Un băiat de 12 ani a murit

Un şofer a intrat cu maşina într-un grup de oameni, la Londra! Un băiat de 12 ani a murit © captura video

Incident șocant petrecut în Londra! Un bărbat a intrat intenționat cu mașina într-un grup de copii, a rănit patru minori și a omorât un altul.

Scenele s-au produs în zona Wilingdale, Anglia, situată unde va în Nordul Londrei, la ora locală 15:20. Portrivit presei internaționale, bărbatul a intrat cu mașina în grupul de copii, elevi la Liceul Debden Park. Aceștia abia ieșiseră de la cursuri și se îndreptau către casă. În urma impactului puternic, un minor, în vârstă de 12 ani, a murit pe loc, iar alțo patru copii au fost răniți. În total, patru oameni au fost răniți, între care doi băieți în vârstă de 15 ani, o fată de 13 ani, alta de 16 ani, dar și o femeie în vârstă de 58 de ani. Din fericire, aceștia nu au suferit răni care să le pună viața în pericol. 

Imediat după impact, bărbatul a fugit de la fața locului și după mai multe ore de căutări polițiștii au reușit să dea de urma lui și să îl aresteze. Până acum, nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest. Bărbatul, pe nume Terry Glover, are vârsta de 51 de ani și va fi pus sub acuzare pentru tentativă de omor și omor și urmează să petreacă foarte mulți ani în spatele gratiilor. "Un bărbat a fost arestat după accidentul mortal de lângă şcoala din Loughton. Mulţumim pentru sprijin acordat în această investigaţie", a anunţat Poliţia din Essex pe Twitter, imediat după capturarea şoferului.

La fața locului a fost desfășurată o amplă operațiune de salvare la care au participat 15 ambulanțe și 10 echipaje de poliție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro