Vești proaste pentru Republica Moldova. Este confirmat primul caz de coronavirus

Vești proaste pentru Republica Moldova. Este confirmat primul caz de coronavirus © arhiva

Coronavirusul începe să facă noi victime, iar de data aceasta virusul din China a ajuns și în Republica Moldova. În urmă cu puțin timp a fost confirmat primul caz de coronavirus. 

O femeie de 48 de ani, care a călătorit recent pe ruta Bologna-Chișinău, este primul caz confirmat de coronavirus din țară, anunță autoritățile.

În aceste momente femeia este internată în spital și primește tratamentele corespunzătoare pentru ca situația sa să fie sub control. Pacineta suferă de mai multe boli cronice, fapt ce ar putea să agraveze situația. 

În România, bilanțul celor infectați de coronavirus a ajuns la 13

Astăzi a fost confirmat primul caz de coronavirus din București. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care a călătorit recent la Roma și care s-a întors pe 27 februarie înapoi în România. 

Un alt bărbat din Galați a fost, de asemenea, depistat cu infectarea virusului ucigaș, tot astăzi, iar alte două fete au completat lista persoanelor infectate de coronavirus, în Timișoara. Un caz este al unei tinere din Timișoara care studiază la aceeași școală cu alți doi elevi infectați în urmă cu doar câteva zile. 

"Au fost confirmate alte două cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numărul cazurilor ajungând astfel la 11. Un caz privește o tânără de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă",  a mai anunțat astăzi Grupul de Comunicare Strategică


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro