13 cazuri de coronavirus confirmate în România. Cel mai recent, din Galați

13 cazuri de coronavirus confirmate în România. Cel mai recent, din Galați © arhiva

Numărul persoanelor infectate de coronavirus din țara noastră a ajuns la 13. În această seară s-a mai confirmat încă un caz, în Galați. 

Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în Româania în urmă cu puțin timp. Este vorba despre un bărbat din Galați care a revenit recent din Italia. 

Tot astăzi, un bărbat de 49 de ani din București a fost confirmat de prezența virusul din China. Acesta a revenit în țară, din Roma, pe 27 februarie, iar de atunci a stat la domiciliu. 

Ieri, pacientul a mers la Institulul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” cu febră și astfel i-au fost recoltate probe pentru COVID-19, iar rezultatele au fost pozitive. 

Mai mult, alte două fete au completat lista persoanelor infectate de coronavirus. Un caz este al unei tinere din Timișoara care studiază la aceeași școală cu alți doi elevi infectați în urmă cu doar câteva zile. 

"Au fost confirmate alte două cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numărul cazurilor ajungând astfel la 11. Un caz privește o tânără de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă",  a mai anunțat astăzi Grupul de Comunicare Strategică


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro