VIDEO / Mărturii zguduitoare! Mama fetiţei de un an şi 2 luni, ucisă de îngrijitoarea de la grădiniţă, vrea să stea faţă în faţă cu criminala

Dorina Vintea © captură video

Dorina Vintea, mama fetiţei de un an şi două luni din Republica Moldova care a fost ucisă de îngrijitoarea de la grădiniţă, face mărturisiri dureroase. Totul s-a întâmplat în Israel, în urmă cu câteva zile, atunci când viaţa lor s-a schimbat radical.

Citeşte şi - O fetiţă de un an, ucisă de o îngrijitoare de la grădiniţă! A pus o pătură pe micuţă şi s-a aşezat pe ea

Dorina Vintea vrea să o întâlnească faţă în faţă pe criminală. O anchetă este în desfăşurare, iar îngrijitoarea de la grădiniţă urmează să îşi primescă pedeapsa pentru crima oribilă pe care a săvârşit-o. 

Citeşte şi - Cazul fetiţei de 5 ani violată şi ucisă aminteşte de teribila legendă a "Îngerilor Negri" din oraş. Se repetă istoria în Baia Mare?

"Vreau să privesc în ochi acest monstru care a ridicat mâna asupra copilului. Nici până acum nu pot să cred că cruzimea cuiva ne-a despărţit de fiica noastră. Şi cel mai groaznic este că acest lucru se putea nu doar cu Yasmine, dar cu oricare alt copil!", a spus Dorina Vintea, potrivit publika.md. 

Îngrijitoarea care a ucis-o pe fetiţă prin asfixiere este o cetăţeană ucraineană, în vârstă de 23 de ani. Ea se află în arest acum, iar directoarea grădiniţei şi doi educatori au fost şi ei arestaţi. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro