VIDEO / Un bărbat a fost bătut și aruncat în stradă, după ce a tușit în autobuz

VIDEO / Un bărbat a fost bătut și aruncat în stradă, după ce a tușit în autobuz © captură video

Imagini șocante surprinse într-un mijloc de transport din Ucraina! Un bărbat a fost bătut și aruncat în stradă, după ce a tușit de față cu ceilalți pasageri! 

Virusul ucigaș care a îngenunchiat planeta este de neoprit și face victime de la o zi la alta. Din cauza pandemiei create, tot mai multe persoane se tem pentru viețile lor, recurgând la gesturi de-a dreptul șocante.

Bătut și aruncat în stradă, după ce a tușit

Este cazul mai multor pasageri dintr-un autobuz din Ucraina, care au bătut crunt un bărbat și l-au aruncat în stradă, după ce acesta a tușit. În clipul video se observă clar cum individul este lovit cu pumnii și picioarele de către un pasager, care începe să-l târască prin mijlocul de transport. 

Și după ce a fost aruncat afară, scandalul nu s-a oprit! Victima a fost lovită în continuare, în timp ce persoanele rămase în autobuz blocau ușile. Clipul a fost filmat de către un martor la incidentul care a avut loc, aprobând temeinic cele întâmplate. Bărbatul susține că nimeni nu a intervenit pentru a opri lupta. 

Din punct de vedere al coronavirusului, primul caz contaminat în Ucraina a fost pe data de 17 martie. De atunci până în prezent au fost cofirmate 480 de persoane infectate și 11 decese. De asemenea, Ucraina și-a închis frontierele pentru străini pentru cel puţin două săptămâni, reușind să combată răspândirea noului coronavirus.

„În 48 de ore, ţara noastră îşi va închide frontierele pentru cetăţenii străini”,  declara secretarul Consiliului de securitate naţională şi de apărare, cu ceva timp în urmă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro