Fratele lui Petre Grigoraș, antrenorul Forestei Suceava, a murit de coronavirus: „L-au băgat în mormânt, fără slujbă”

Fratele lui Petre Grigoraș, antrenorul Forestei Suceava, a murit de coronavirus: „L-au băgat în mormânt, fără slujbă” © Fanatik

Este doliu în familia lui Petre Grigoraș, antrenorul echipei Foresta Suceava. Fratele acestuia a fost răpus de noul coronavirus. A fost deja înmormântat, însă fără slujbă și fără prezența antrenorului, care spune că nu a putut merge să-și conducă fratele pe ultimul drum.

Antrenorul Petre Grigoraș (55 de ani) a anunțat că unul dintre frații lui a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus, scrie doarromania.ro. Tehnicianul a făcut și primele declarații - despre tragedie și despre celelalte problemele din viața lui și a fratelui său.

Fratele lui Petre Grigoraș, răpus de coronavirus

Potrivit lui Grigoraș, fratele lui era în comuna Zemeș, Bacău. Boala l-a răpus la vârsta de 59 de ani, iar acum toată familia este în carantină.

„N-am putut merge la înmormântare. Azi, în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă. Familia este în carantină. Este îngrozitor, dar asta-i viața”, a declarat tehnicianul.

În prezent, Grigoraș este în Constanța, acolo unde a plecat pe 12 martie, în ziua când s-a oprit campionatul. Spune că, deși nu este nimeni infectat de la Foresta Suceava, este o stare generală de teamă. Lui nu îi este frică.

„De la echipă, deocamdată, nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a mai explicat Petre Grigoraș.

Este a doua tragedie care lovește lumea sportului românesc. Luni, a fost anunțată moartea lui Martin Tudor, fostul portar al echipei Suceava. A murit la numai 43 de ani, după ce a făcut infarct. Medicii nu l-au mai putut salva.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro