Zi neagră pentru Enrique Iglesias! Tatăl vitreg al artistului a pierdut lupta cu coronavirus

Zi neagră pentru Enrique Iglesias! Tatăl vitreg al artistului a pierdut lupta cu coronavirus © laprenesa.hn

Zi neagră pentru familia lui Enrique Iglesias! Tatăl vitreg al artistului s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus!

Coronavirus nu iartă pe nimeni și nu ține cont de statutul social. Bilanțul negru al deceselor este într-o continuă creștere, iar oamenii nu știu ce să mai facă pentru a fugi din fața virusului ucigaș din China care a pus stăpânire pe întreg globul. 

Astăzi, o veste tristă a șocat showbiz-ul internațional. Enrique Iglesias este în doliu, după ce tatăl său vitreg s-a stins din viață. Potrivit presei spaniole, Carlos Falco avea 83 de ani și era infectat cu noul coronavirus. 

Carlos a fost internat încă de săptămâna trecută, figurând printre persoanele cu risc ridicat, din cauza vârstei. Din nefericire, tatăl vitreg al artistului a pierdut lupta cu boala.  

Relația cu Julio Iglesias, tatăl biologic

Cu toate că de-a lungul timpului au mai existat conflicte, acum, relaţia dintre Enrique şi Julio Iglesias a intrat pe un făgaş normal, aşa cum ar trebui să stea lucrurile între tată şi fiu. Artistul susţine că îşi respectă tatăl şi consideră că fără el nu ar fi ajuns unde este acum.

„La 18 ani, m-am separat complet de familia mea. Am plecat şi timp de zece ani nu am avut absolut nicio legătură cu tatăl meu. Acum, ne respectăm reciproc, mai mult decât în urmă cu 25 de ani. Este tatăl meu şi îl iubesc din tot sufletul. Îl respect şi îl admir şi în parte înţeleg lucrurile pe care le-a făcut în cariera şi în viaţa sa pesonală.”, a declarat Enrique, cu ceva timp în urmă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro