Oana Lis, mesaj pe internet în plină pandemie: ”Orice gest sau zâmbet contează”

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, mesaj pe internet în plină pandemie: ”Orice gest sau zâmbet contează” © facebook

Pandemia de coronavirus ține vedetele în casă, iar aceastea încearcă să-și găsească alte preocupări în această perioadă. Oana Lis și-a suspendat temporar activitatea de la cabinet, iar acum se pare că dă sfaturi și lecții în mediul online.

Pandemia de coronavirus a suspendat toate activitățiile din România, iar în această perioadă toate vedetele stau în casă cu familia și încearcă să găsească alte activități pe care să le facă în interior, respectând astfel regulile impuse de autorități.

Oana Lis stă în aceste momente cu soțul ei, Viorel Lis, fostul primar al Capitalei și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, dar nu uită nici de prietenii virtuali care o urmăresc pe pagina de socializare.

Deoarece și-a anulat și activitatea de la cabinetul de psihologie, Oana Lis se pare că acum dă sfaturi și în mediul online, iar recent a postat un mesaj de sprijin pentru toți cei care o urmăresc și care în această perioadă nu se simt tocmai în largul lor, dar nici cei apropiați.

”În zilele acestea...poți face un bine nu numai donând...ci...poți să stai să te gândesti la cercul tau de prieteni...de cunoștințe...de vecini.. care dintre ei ar putea sa fie singur, -a...în momentele astea și..să-i dai un telefon, să-i spui o vorba bună...sa stie că cuiva îi pasa de el...Cand ești singur...orice gest sau zâmbet contează muuult!!!😉🤗🤗💌❣💞”, a scris Oana Lis pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro