Oana Lis face haz de necaz. Nu îi este teamă de coronavirus! ”Mare chef de viață”

+3 click pentru
galerie

Oana Lis face haz de necaz. Nu îi este teamă de coronavirus! ”Mare chef de viață” © arhiva

Oana Lis este binecunoscută pentru faptul că mereu reușește să facă haz de necaz de tot ce se întâmplă în jurul ei și să trateze totul cu zâmbetul pe buze. Așa se întâmplă și în aceste momente, când o întreagă țară este panicată din cauza coronavirsului.

Oana Lis reușește să fie cu zâmbetul pe buze indiferent de situațiile din jurul ei, și mereu tratează tot făcând haz de necaz. În plină panică în urma coronavirusului, Oana Lis a publicat pe contul său de Instagram o postare prin care și-a amuzat imediat prietenii virtuali.

Soția lui Viorel Lis a mărturisit că toată panica îi trezește acesteia mai multe dorintețe pe care trebuie neapărat să le satisfacă cumva, printre ele se enumără: mâncarea, distracția, dar și sexul. 

Nu știu pe voi cum v-a influențat, dar pe mine virusul ăsta și toate discuțiile astea alarmante mi-au facut un chef și pofta de mâncare, distracție, iubire, sex, dans, joacă...un mare chef de viață!!!...Pupici cu sclipici !!! Să ne vedem sănătoși și imunizați!!!😉😊🤗🤗”, a scris Oana Lis. 

Oana Lis, despre depresia severă

Oana Lis a trecut prin clipe grele în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a confruntat cu depresia. În timp ce Viorel Lis se confrunta cu probleme de sănătate, cunoscuta blondină a clacat și nu a știut ce să mai facă pentru a ieși din situația grea. Din fericire, totul a trecut. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro