Oana Lis, anunţ oficial pe internet! Cum se va schimba viaţa blondinei

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, anunţ oficial pe internet! Cum se va schimba viaţa blondinei © Instagram

Oana Lis este în culmea fericirii! Fix de săptămâna viitoare, viaţa soţiei fostului edil al Capitalei se va schimba radical. Ce se întâmplă cu blondina? 

Oana Lis este în culmea fericirii, fiind în cea mai bună perioadă a vieţii ei. Totul merge de minune şi asta este mai mult decât vizibil, mai ales din postările pe care vedeta le pune pe reţelele de socializare. 

Recent, pe contul de Instagram, blondina a făcut marele anunţ. De săptămâna viitoare, va deveni psiholog cu acte în regulă.

Soţia fostului edil al Capitalei îşi deschide cabinetul şi a simţit să împărtăşească marea veste cu fanii ei. "Gata cu ultimele pregătiri, de săptămâna viitoare deschid cabinetul!!!😉🤗🤗", a scris Oana Lis.

Nu multă lume cunoaşte faptul că blondina şi-a dat licenţa în vara anului trecut, având studii în psihologie. La momentul respectiv, a ţinut să precizeze că a început amenjările unei camere, pe care spera să o transforme într-un cabinet psihologic de succes. Acum, aşteptarea a luat sfârşit şi Oana e gata să-şi primească primii pacienţi. 

„Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta(să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți!❤️😊”, a scris Oana pe contul de Facebook, cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro