Oana Lis, gest emoţionant pentru bunica ei: ”Roata vieții se întoarce”

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, gest emoţionant pentru bunica ei: ”Roata vieții se întoarce” © facebook

În ciuda faptului că la televizor este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de umor, Oana Lis are parte de o viața normală, dar care vine și cu probleme ei aferente. Ieri, soția lui Viorel Lis a povestit despre o experiență emoționantă pe care a avut-o cu bunica sa de care este foarte atașată. 

Oana Lis duce o viață normală, chiar dacă se află mai tot timpul în fața camerelor de filmat. Dacă la televizor este tot timpul cu zâmbetul pe buze, iată că soția fostului primar al Bucureștiului trece prin probleme serioase cu bunica ei. Ajunsă la o vârstă destul de înaintată, Oana Lis este cea care se ocupă ca bătrânei să nu îi lipsească nimic acum și mai tot timpul are grijă de ea pe cât de mult poate și încearcă să îi aline suferința.

Ieri, vedeta a mers la persoana care a crescut-o și s-a implicat în educația ei și a ajutat-o să se spale, așa cum facea și bătrâna în timp ce Oana era doar un copil. Mesajul publicat de soția lui Viorel Lis pe pagina ei de socializare a fost foarte emoționant, iar admiratorii au reacționant imediat. 

”Am spălat-o pe mamaie, cum ma spala ea când eram mică, doar ca in copaie !😉 Exact ce va ziceam ieri,roata vieții se întoarce!... 😊❤❤ Stiu ca e la moda acum ca tinerii să si vada de viata lor, fără sa se mai uite in urmă...Eu, ca psiholog cred si recomand echilibru...nici sa trăim legati de fusta si casa părinților...Nu,sa mergem pe drumul nostru...dar sa le fim aproape la greu, sa fim atenti la ei...Si sa nu ne facem ca nu le vedem suferinta si problemele...Hai noapte bunaa...🤗🤗Va multumesc pentru mesaje...”, a scris vedeta pe contul său de Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro