VIDEO PAPARAZZI / Ce-i mai place viaţa bună! Cum se răsfaţă Oana Lis atunci când soţul său nu e prin preajmă

+4 click pentru
galerie

Când vine vorba de răsfăţ, nimeni nu o întrece pe Oana Lis! Soţia fostului primar general al Capitalei este o femeie care îşi satisface toate poftele. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu doar câteva zile, Oana Lis a simţit nevoia să iasă în oraş şi să se relaxeze. Astfel, fără să stea pe gânduri, aceasta s-a îndreptat către o cafenea de fiţe. Ajunsă acolo, celebra blondină a luat loc la o masă şi, precum o doamnă care se respectă, şi-a comandat un pahar cu şampanie.

Apoi, Oana Lis a scos din geantă o agendă şi un pix şi s-a pus pe notat, precum o femeie care are un program încărcat. Vedeta a zăbivit în cafeneau respectivă aproximativ o oră, după care şi-a luat catrafusele şi a plecat acasă, acolo unde, cel mai probabil, o aştepta cunosctul său soţ.

O femeie dorită de bărbaţi

Chiar dacă este o femeie măritată, Oana Lis are succes la bărbaţi. Recent, blondina le-a povestit prietenilor săi de pe reţelele de socializare cu doi reprezentanţi ai sexului tare au încercat să o agaţe. 

„Grasă, grasă,dar au încercat 2 străini să mă agaţe azi în Mall, să văd dacă speack english!😉😂🤪 Binee, nu știau ei de Oana Lis, etc!”, a scris blondina.

Soţia lui Viorel Lis a intrat în conversaţie cu cei doi şi s-a distrat de minune.

„Unu a fost haios, a zis ca nu înțelege de ce din toate fetele, femeile din mall, i-a venit sa mă urmărească pe mine şi energia mea!!!😉🤣😜 Păi, tocmai, de-aia, că una e Oana Lis!!!😁😜☺️☺️💪”, a mai scris Oana Lis.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Victor Piţurcă nu dă doi bani pe lege! Iată ce a făcut celebrul antrenor de dragul lovelelor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nu poţi să scoţi contesa din Morodan, nici măcar atunci când coboară printre pământeni! Imagini de senzaţie cu cea mai tare bloggeriţă din România

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro