FOTO / Oana Lis şochează din nou! Soţia fostului edil şi-a pus botox? „Ce ţi-ai făcut la buze?”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Oana Lis şochează din nou! Soţia fostului edil şi-a pus botox? „Ce ţi-ai făcut la buze?” © Instagram

După ce s-a apucat de sală şi s-a hotărât să dea kilogramele jos, Oana Lis şochează din nou! Şi-a pus soţia fostului edil al capitalei botox?

Oana Lis este o apariţie inedită, ştiind să se facă plăcută de fiecare dată. Blondina s-a apucat de sală şi a decis să împărtăşească asta şi cu fanii ei, postând mai multe poze şi filmuleţe pe reţelele de socializare.

Ei bine, aşa a făcut şi de această dată. Soţia fostului primar al capitalei şi-a făcut un selfie, pe care l-a postat imediat pe contul de Instagram. Poza ca poza, dar mare ne-a fost mirarea când am văzut ce comentarii a primit vedeta.

O persoană dintre cele care o urmăresc pe Oana a tras-o la răspundere pe blondină, acuzând-o că şi-ar fi băgat botox: „Ce ti-ai facut la buze ? Pãcat ...”, a scris cea în cauză. Vedeta, la rândul ei surprinsă de comentariu, i-a răspuns imediat doamnei respective, neînţelegând apropourile pe care le bate.

Ce-i drept, dacă facem o comparaţie între pozele Oanei, se observă o modificare asupra buzelor ei. Oare şi-a pus soţia lui Viorel Lis botox sau totul este o confuzie?

Vrea să-şi deschidă cabinet psihologic

Puţini sunt cei care ştiu că blondina şi-a luat licenţa vara trecută, iar în prezent poate profesa ca şi psiholog. Vedeta a anunţat pe reţelele de socializare că a început deja amenajarea unei camere, pe care speră să o transforme într-un cabinet psihologic de succes.

Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta(să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți!❤️😊”, a scris Oana pe contul de Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro