Viorel Lis, de urgenţă pe mâinile medicului. Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei

+3 click pentru
galerie

Viorel Lis, de urgenţă pe mâinile medicului. Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei © Facebook

Viorel Lis a ajuns pe mâinile medicului. Cea care a dat vestea a fost chiar soţia sa, Oana Lis, care obişnuieşte să împărtăşească pe Facebook tot ceea ce se întâmplă în viaţa sa.

Astfel, Oana Lis şi-a luat soţul, iar marţi dimineaţă l-a dus la medic. Nu vă speriaţi, pentru că nu este vorba despre nimic grav. Din fericire, problemele de sănătate pe care fostul edil al Capitalei le are nu s-au agravat, acesta mergând doar la medicul stomatolog.

Pentru că problemele cu care se confruntă de această dată sunt unele de natură dentară, Viorel Lis a decis să nu mai stea pe gânduri şi s-a lăsat pe mâinile stomatologului. Şi pentru că Oana Lis nu-l lasă singur niciodată, aceasta l-a însoţit în cabinetul medicului stomatolog, tocmai pentru ca Viorel Lis să se simtă cât mai în siguranţă cu nevasta lângă el.

''Vrea să-şi pună dinţi...să mă muşte!!!!😉😜😂🤪'', a glumit Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis îşi deschide cabinet psihologic

Oana Lis şi-a luat licenţa, vara trecută, iar acum poate profesa ca şi psiholog. Tocmai de aceea, zilele trecute, aceasta a anunţat pe Facebook că a început deja să aranjeze o cameră, pe care vrea să o transforme în cabinet psihologic.

”Încă un pas în evoluția mea persoanală! Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta(să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți!❤️😊🤗🤗🤗”, le-a spus vedeta prietenilor săi virtuali. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro