VIDEO / Oana Lis reinventează mersul la sală! Blondina mănâncă covrigi şi ciocolată în timp ce face sport

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Oana Lis reinventează mersul la sală! Blondina mănâncă covrigi şi ciocolată în timp ce face sport © Facebook

Perioada sărbătorilor a fost una încărcată de preparate tradiţionale, însă, pe cât sunt de gustoase, pe atât reprezintă un duşman al siluetei, prin acesr lucru trecând şi Oana Lis. Vedeta a hotărât să se apuce de sală, dar nu oricum, ci într-un stil personalizat.

Cu toate că suntem în plină iarnă, vedetele noastre au început să calce pragul sălilor de fitness, pregătindu-se intens pentru sezonul cald. Ei bine, prin acelaşi lucru trece şi Oana Lis. Vedeta a pus piciorul în prag şi s-a hotărât să meargă la sală, postând poze şi filmuleţe pe toate reţelele de socializare. 

Îmbrăcată în vestimentaţie specifică, cu un maieu mulat şi colanţi, blodina s-a pozat în oglinda sălii la care a ales să mearg. Oana s-a luptat dintotdeauna cu kilogramele în plus, însă, de această dată, blondina s-a declarat învinsă. "Sunt romanca si ca tot romanul, am mâncat porc. Oricum este mult mai sanatos decat puiul. Nu am gatit, dar prietenii mei au avut grija si de mine si am primit salata de boeuf, carnati, friptura, tot ce trebuie am mancat. Caltabosi, se vede. Adica am pus cateva kg pe mine. Cate kg? Eh acolo 4, 5 kile. haha", susţine soţia fostului edil al Capitalei

În prezent, Oana are 93 de kilograme, recunoscând că îşi face toate poftele, fără să se abţină. Pe lângă poze de la sală, Oana a postat şi un filmuleţ. Blondina apare pe bicicletă, în timp ce mânăncă covrigei şi bomboane de ciocolată. La descriere, vedeta a scris un mesaj prin care demonstrează că totul este o glumă: "Asa Nu!!!😀😃😁🤫🤭".

A avut o copilărie grea

Cu toate că este cu zâmbetul pe buze, fericirea nu a ţinut mereu cu Oana Lis, vedeta fiind încercată greu în copilărie. Acum ceva timp, blondina a mărturisit că tatăl ei o agresa fizic, sărbătorile transformându-se într-o adevărată traumă. Oana provine dintr-o familie de nivel mediu, cu lipsuri mari, blondina simţind asta pe pielea ei de la o vârstă fragedă. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro