Oana Lis, dezvăluiri sincere despre copilăria marcată de bătăi și scandaluri: "Mi-aș fi dorit ca mama mea să divorțeze"

Oana Lis, dezvăluiri sincere despre copilăria marcată de bătăi și scandaluri: "Mi-aș fi dorit ca mama mea să divorțeze" © captura video

Oana Lis este una dintre cele mai sincere vedete de la noi care întotdeauna și-a asumat fiecare lucru pe care l-a declarat sau făcut. Soția lui Viorel Lis a oferit un interviu extrem de sincer, în care a vorbit despre neajunsurile din copilărie.

Oana Lis a ținut să puncteze faptul că nu a avut părinți săraci, însă mediul din familia ei era unul cu adevărat toxic. Vedeta spune că mulți ani nu a putut să sărbătorească Crăciunul din cauza bătăilor încasate în copilărie și a scandalurilor din preajma sărbătorilor de iarnă. Oana Lis a mărturisit că și-ar fi dorit ca mama ei, care s-a stins din viață în urmă cu mulți ani, să fii fost mai puternică și să aleagă să divorțeze de tatăl ei atunci când au apărut problemele în familia lor. 

"Atunci când eram mică, sărbătorile nu au fost atât de fericite pentru că tânjeam la ce voiau ceilalți copii. Am făcut parte dintr-o familie disfuncțională, nu săracă, de nivel mediu. Părinții mei aveau proprietate, o discotecă, dar din păcate tatăl meu bea, ne bătea, de sărbători era tot timpul ceartă. Nu am amintiri să facem pomul împreună. Singurele sărbători fericite au fost la bunica mea, mai primeam, ca orice copil, o portocală, o ciocolată. Când miros portocale sau cozonac mi se pare că e mirosul Crăciunului. Păpuși n-am avut niciodată, abia acum la 30 de ani mi-am laut un urs imens. De sărbători fugeam de acasă la prieteni, nu voiam să-mi aranjez acasă sau să chem pe cineva. În ultimii ani am început să mă schimb. Nu-mi aduc aminte să-mi fi dorit ceva și să fii primit, erau doar certuri și scandaluri. De sărbători se și bea mult atunci iese și scandalul. Când e vobra de un om alcoolic, el caută scandal din orice. Acum privind cu ochi de psiholog, copilul nu are nici o vină. Eu mi-aș fi dorit ca mamam mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi. Nu aveam părinți la care să mă duc, o masă mare, familie extinsă.", a declarat Oana Lis, la Răi Da Buni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro