Oana Lis, avertisment pentru toate tinerele: ”Căutați-vă Moșu' vostru, să nu vă prind cu al meu” 

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, advertisement pentru toate tinerele: ”Căutați-vă Mosu vostru, să nu vă prind cu al meu” © arhiva

Peste doar câteva ore vine Moș Nicolae, iar vedetele de la noi și-au pregătit cu grijă ghetuțele și sunt gata să primească cadourile. Oana Lis, căci despre ea e vorba, a ținut să transmită un advertisment pentru toate fetele care își doresc un cadou special.

Oana Lis este binecunoscută pentru umorul de care dă dovadă în viața de zi cu zi. Trece ușor peste probleme și e mereu optimistă, iar de fiecare dată când simte că apară ceva mai dificil în viața ei face haz de necaz. Cum peste doar câteva ore vine Moș Nicolae, soția lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a ținut să transmită un mesaj de atenționare pentru toate fetele ce așteaptă cadouri în ghetuțe:

”Is that time of the year....când sunt foarte căutați moșii!!!! Moșii generoși si încărcați!!!😉☺️ Așa că fetelor,căutați-vă Moșu vostru...să nu vă prind cu al meu!!! Că sunt foarte posesiva, la mine e Totul sau nimic!!!...Hihihi” , a fost mesajul acesteia, în stilul caracteristic deja obișnuit prin care se amuză când vine vorba despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei. 

Umorul a salvat-o de fiecare dată, însă a avut momente când a și clacat 

Oana Lis a trecut prin clipe grele în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a confruntat cu depresia. În timp ce Viorel Lis se confrunta cu probleme de sănătate, cunoscuta blondi nu a știut ce să mai facă pentru a ieși din situația grea. Din fericire, boala secolului nu a durat mult, așa că și-a revenit rapid.  
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro