FOTO / Celine Dion a ajuns de nerecunoscut! Artista este numai piele și os. “Lăsați-mă în pace”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Celine Dion a ajuns de nerecunoscut! Artista este numai piele și os. “Lăsați-mă în pace” © Instagram

Celine Dion este fără îndoială una dintre cele mai bune voci ale lumii. Recent, fanii au rămas șocați de felul în care s-a transformat artista. A slăbit și a ajuns piele și os. Întrebată fiind de modul în care arată, starul internațional a răbufnit! 

Celine Dion nu are nevoie de prea multe prezentări, clasându-se printre cele mai cunoscute voci din întreaga lume. Artista a devenit consacrată după ce a apărut pe coloana sonoră a celebrului film ”Titanic”, iar de atunci se bucură de un succes colosal.

”Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace"

Cu toate că viața încercat-o dur, artista nu s-a lăsat ușor și a continuat să lupte. Deși a reușit să iasă la liman de fiecare dată, Celine Dion s-a consumat extrem de mult și a ajuns de nerecunoscut. Vedeta a fost surprinsă la Săptămâna Modei de la Paris, fiind una dintre ultimele apariții înainte de a fi declanșată pandemia de coronavirus.

Faimoasa artistă a atras toate atențiile asupra ei, însă de această dată deloc în bine. Starul internațional a ajuns numai piele și os, iar apropiații și cei din jur se îngrijorează pe zi ce trece de starea ei de sănătate, fiindu-le teama ca artista să nu sufere de bulimie sau anorexie. 

Gurile rele susțin că Celine a slăbit pentru a-i fi pe plac iubitului său mai tânăr, fostul ei dansator de altfel. Și cum s-a săturat de toate speculațiile, a pus piciorul în prag, rugând pe toată lumea să o lase în pace.

"Dacă îmi place cum arăt? Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă deranjați. Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace.", a declarat Celine Dion pentru presa internațională. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro