Dani Oțil a rămas fără permis de conducere. Ce a făcut prezentatorul TV în trafic

+3 click pentru
galerie

Dani Oțil a rămas fără permis de conducere. Ce a făcut prezentatorul TV în trafic © arhiva

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit în cadrul emisiunii despre o întâmplare din urmă cu mai mulți ani. Acesta a rămas fără permis de conducere doar dintr-o simplă ambiție.

Viața de vedetă nu este deloc simplă, iar acest lucru l-a povestit chiar Dani Oțil, prezentatorul de la Antena 1, în cadrul emisiunii pe care o moderează împreună cu Răzvan Simion. 

Acesta a mărturisit că înainte să devină atât de cunoscut în lumea mondenă, pe când nu eram de mult timp la televizor și nici nu locuia de mult în București, a fost oprit de un echipaj de poliție, dar a refuzat să se legitimeze în momentul în care i s-a cerut acest lucru.

Ceea ce nu a băgat de seamă Dani Oțil este faptul că în fața sa, era chipul lui într-o reclamă imensă pe care polițistul o văzuse deja. Mai mult de atât, reclama includea chiar și numele prezentatorului.

„Mie mi-au luat carnetul – nu eram de mult timp nici la televizor, nici în București – dar eram pe o reclamă imensă, cât blocul, cu fața mea, scria și numele meu, și polițistul mă întreba: «Și, totuși, cum vă numiți?». A fost singura dată, însă, când mi s-a luat carnetul în București”, a povestit Dani Oțil.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro