VIDEO / Dani Oțil, mai nonconformist ca niciodată! Prezentatorul tv a gătit gol, iar iubita lui a filmat totul 

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Dani Oțil, mai nonconformist ca niciodată! Prezentatorul tv a gătit gol, iar iubita lui a filmat totul © Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se numără printre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi fac deliciul fanilor de pe Instagram, mai ales după ultimul filmuleț apărut pe contul modelului! 

După ce a crezut că este pândit numai de ghinioane, soarele a apărut pe strada lui Dani Oțil și a întâlnit-o pe frumoasa Gabriela Prisăcariu, alături de care formează unul dintre cele mai inedite cupluri de la noi din țară. Sunt tineri, se iubesc și nu ezită să arate asta tuturor, chit că se află pe micile ecrane sau în viața de zi cu zi. 

Și cum sunt foarte activi în mediul online, cei doi au făcut de curând deliciul fanilor. În plină epidemie de coronavirus, faimosul cuplu a ales să stea acasă și să se protejeze de ceea ce se întâmplă afară. Dar ce protecție au ales.. vă zicem noi imediat!

Puțini sunt cei care știu că prezentatorul tv este un împătimit al gătitului. Ei bine, Dani a ales să adopte o ținută aparte în bucătărie, iar iubita lui a filmat tot. Gabriela a pus la InstaStory un filmuleț în care colegul lui Răzvan apare gol, cu fundul la vedere, dar acoperit în partea din față cu un șorț. 

Modelului nu-i displace deloc un așa tratament, vocea ei de pe fundal fiind una mai mult decât fericită: "Mie îmi place tare mult în carantina asta! Wow!". Răspunsul lui Dani nu a întârziat să apară: "Gabriela, recunoaște că eu numai așa gătesc!".

Au amânat nunta din cauza coronavirusului

Cum se iubesc mai mult ca niciodată, cei doi au decis că este momentul să-și unească destinele. Marea vestea a fost dată de Gabriela, pe contul de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu inelul de logodnă. Cu toate acestea, din cauza epidemiei care a luat prin învăluire țara noastră, Dani și iubita lui se văd nevoiți să amâne pentru o perioadă marele eveniment. Anunțul a fost făcut în direct, de către prezentatorul tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro