De ziua lui Luca, Anamaria Prodan a scris cel mai frumos mesaj! Mai rar așa mămică

+3 click pentru
galerie

De ziua lui Luca, Anamaria Prodan a scris cel mai frumos mesaj! Mai rar așa mămică © Instagram

Anamaria Prodan nu este doar o impresară de succes, dar și o mămică cum rar vezi. De ziua lui Luca, blondina a scris cel mai emoționant mesaj! 

Anamaria Prodan este fără îndoială una dintre cele mai sexy și frumoase femei de afaceri din România. Se bucură de un succes inedit, având o carieră de-a dreptul impresionantă în spate. Este întruchiparea luxului și a opulenței, alături de Laurențiu Reghecampf regăsindu-se printre cele mai bine cotate familii din țara noastră. 

Ei bine, lăsând la o parte orice înseamnă afaceri și muncă, blondina noastră este o mămică de nota 10. Își adoră copiii și nu ezită să facă asta public de fiecare dată. Așa a făcut și acum, când, de ziua lui Luca, sexy impresara a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram, în dreptul pozei cu cei doi. 

"La mulți ani băiatul meu frumos, deștept, minunat! Să ne trăiești 10000 de ani fericit și sănătos! Sa ne aduci numai bucurie! Happy birthday, Luca! ❤️❤️❤️⚽️⚽️⚽️🍀🍀🍀🎉🎉🎉🌟🌟🌟 @lucareghecampf._", a scris Prodanca. 

"Femeia trebuie să fie capabilă sa gestioneze"

Blondina ne-a mărturisit cu puțin timp în urmă că mereu a știut să gestioneze situațiile mai puțin plăcute, mai ales atunci când bărbații au roit în jurul ei. Ce-i drept, Prodanca are ochi numai pentru Reghe!

”Ar fi și tâmpit să nu facă avansuri, să nu încerce, să nu-și încerce norocul. Sunt crescută în lumea bărbaților, am un plus că înțeleg și femeile și bărbații (...) Femeia trebuie să fie capabilă sa gestioneze chestia asta fară să faca bărbatul să se simtă prost că a încercat, să-l facă să înțeleagă că respectul, normal, se câștigă.”, povestea Anamaria Prodan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro