Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sărut pasional! Cât de mult se iubesc cei doi

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sărut pasional! Cât de mult se iubesc cei doi © Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Dragostea plutește în aer pentru sexy impresară și soțul său, dovadă fiind ipostazele tandre în care se afișează, fie în public, fie pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt topiți unul după celălalt. Pe lângă o carieră de succes, celebra impresară și soțul său au împreună o familie minunată, de care sunt amândoi foarte mândri. Deși formează un cuplu de mai mulți ani, cei doi sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, exact ca în ziua în care s-au cunoscut. Iar noi îi credem pe cuvânt!

Frumoasa impresară și partenerul său de viață radiază de fericire ori de câte ori se află unul în preajma celuilalt. Atunci când iau o mică pauză de relaxare, cei doi se răsfață ca doi îndrăgostiți, împărțindu-și gesturi tandre. Dovada? De curând, Anamaria Prodan le-a împărtășit admiratorilor care o urmăresc pe rețelele sociale câteva fotografii de senzație, în care au fost surprinși ca doi porumbei.

Îmbrăcați elegant, așa cum ne-au obișnuit, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au băut cafeaua, delectându-se împreună cu câteva clipe de relaxare, de care s-au bucurat din plin. Prin imaginile postate de îndrăgita impresară pe Internet, ea și partenerul său de viață și-au bucurat fanii cu o ipostază emoționantă, aceștia sărutându-se pasional.

Ba mai mult, Anamaria Prodan a descris cadrul romantic printr-o descriere de suflet, exprimându-și dragostea pentru soțul său.

„Noi❤️”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu ea și Laurențiu Reghecampf.

"Prodanca și Reghe. Prețul succesului"

Fanii celebrului cuplu au ocazia de a-i admira pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în fiecare duminică, de la 19:45. Telespectatorii Antena Stars îi vor putea urmări la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având posibilitate sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro