Așa mamă, așa fiică! Sarah, fata Anamariei Prodan, fotografii incendiare pe contul de socializare. În ce ipostaze a apărut

+3 click pentru
galerie

Așa mamă, așa fiică! Sarah, fata Anamariei Prodan, fotografii incendiare pe contul de socializare. În ce ipostaze a apărut © instagram

Anamaria Prodan are de ce să fie o femeie fericită. Vedeta are parte de o familie frumoasă, iar Sarah, una dintre fiicele sale, deja îi calcă pe urme. Tânăra are un cont de socializare impresionant, iar ultimele imagini postate au reușit să-i lase pe admiratori cu gura căscată. 

Anamaria Prodan nu are motive să nu se mândrească cu copiii ei  pentru că fiecare o moștenește foarte bine, iar acest lucru se vede din activitatea pe care o au, atât în reality-ul de la Antena Stars ”Prodanca și Reghe - Prețul succesului”, dar și în viața de zi cu zi. 

Sarah, fiica Anamariei Prodan, îi calcă pe urme deja mamei sale, iar la doar 20 ani este deja stabilită în SUA și se face remarcată datorită campionatelor de baschet, dar și a frumuseții. 

Contul său de socializare este foarte bine structurat, iar imaginile sexy postate cu tânăra au ajuns foarte rapid la admiratorii săi, care au complimentat-o cu zeci de comentarii și cu foarte multe aprecieri. 

Ultimele fotografii incendiare cu Sarah o surprind pe aceasta într-un costum de baie minuscul prin care își arată trupul foarte bine lucrat.

În fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro