Anamaria Prodan, incident înainte de a intra în direct! Cum a rămas impresara cu posteriorul la vedere

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan, incident înainte de a intra în direct! Cum a rămas impresara cu posteriorul la vedere © arhivă

Dacă ai avut vreodată parte de un incident neplăcut, trebuie să ştii, înainte de toate, că se întâmplă şi la case mai mari! Vorbim acum despre Anamaria Prodan, care a rămas cu posteriorul la vedere, chiar înainte de a intra într-un platou de televiziune!

Spynews.ro a aflat câteva informaţii bombă din ce urmează să vadă telespectatorii Antena Stars duminică, 8 martie, de la ora 19:45! 

Reality show-ul “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” aduce în atenţia telespectatorilor un moment care nu va fi uitat prea curând! Înainte de a păşi în platoul Observatorului, acolo unde impresara trebuia să vorbească despre cariera sa, dar şi despre noul proiect de televiziune, a avut parte de câteva clipe cu posteriorul pe afară! 

Nu, nu glumim şi nici nu e fel de a spune... altceva. Îmbrăcată într-un costum sport care avea capse pe picioare, Anamaria Prodan s-a trezit că ceva nu e cum ar trebui! Asta după ce, câteva capse din dreptul posteriorului s-au desfăcut. Ce să-i faci?! Se mai întâmplă!

De departe, reacţie Anamariei Prodan a fost cireaşa de pe tort. Impresara şi-a certat operatorul pentru că nu i-a spus că avea posteriorul pe afară. 

"Fishy, tu nu vezi că sunt în cu*ul gol?", i-a spus Anamaria Prodan operatorului.

Îndrăgitul reality show de la Antena Stars îi are în prim plan pe membrii familiei Prodan – Reghecampf, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, se vede la Antena Stars, în fiecare duminică, de la ora 19:45. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro