PAPARAZZI / Anamaria Prodan pregătește terenul cu „perla” lui Becali! Imagini bombă de la mega-negocierile cu Dennis Man

Credea că a scăpat de camerele de filmat, care i-au fost pe urme 24/7 în ultima perioadă, însă iată că Anamaria Prodan n-a reușit să îi „scuture” și pe paparazzii Spynews.ro din umbra ei. Am pus mâna pe imagini senzaționale, cu întâlnirea de gradul zero dintre sexy impresară, colegii ei de breaslă și nimeni altul decât Dennis Man, zis „perla” lui Gigi Becali!

Însoțită de Sascha Empacher, partnener pe parte de impresariat, și de Steven Aproot, un binecunoscut scouter pentru Rotterdam și numeroase alte echipe, Anamaria Prodan a dat startul unei întâlniri de zile mari. Îmbrăcată la patru ace, așa cum ne-a obișnuit mereu, Prodanca s-a „intersectat” cu nimeni altul decât Dennis Man, care n-a venit nici el singur, ci însoțit de tatăl său!

După salutări și strângeri de mână, cu toții au pășit înăuntrul unui celebru restaurant, acolo unde au avut loc discuții și unde s-au delectat cu preparate servite cu servicii de cinci stele. Ce fel de discuții? Ei bine, putem doar deduce. Vedem și zâmbete, vedem și râsete, dar vedem și momente mai serioase, când Anamaria Prodan își intră în pielea ei de leoaică și explică anumite lucruri ferm și cu o mână de oțel.

La final, zâmbitoare, Anamaria Prodan le-a spus „la revedere” însoțitorilor ei și s-a urcat în mașină, probabil pregătită să plece către o altă îndatorire. Căci, na, Anamaria Prodan este mereu ocupată, chiar dacă reușește să facă față cu brio ritmului alert al vieții sale.

Anamaria Prodan a fost prezentă la meciul FCSB – CSU Craiova

Sexy impresara a mărturisit, luni, că de fiecare dată când Man este văzut de niște impresari, îi crește prețul, motiv pentru care amicii ei impresari au fost, ce-i drept, puțin dezamăgiți.

„Am venit cu niște amici. Cu asociatul meu și cu un prieten. Ei urmăresc jucătorii de la ambele echipe (n.r. de la FCSB și Craiova). Sunt triști pentru că de fiecare dată când vin ei îi crește prețul lui Dennis Man”, spunea impresara, la Digi Sport.

Dar cât exact costă acum Dennis Man? Bănuim că asta rămâne de văzut, pentru că Spynews.ro reușește mereu să pună mâna pe cele mai tari informații.

Între timp, viața Anamariei Prodan poate fi urmărită în fiecare duminică de la 19.45 și sâmbăta, în reluare, de la 20.45, numai pe Antena Stars. „Prodanga și Reghe: Prețul Succesului” este cei mai fierbinte reality show din România și nu vrei să ratezi nici măcar un episod!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro